Les heures du soir

Dit najaar brengt Koriolis een sfeervol programma rond de avond in al haar facetten: rustig en mystiek, zoet dromerig of passioneel, maar soms ook eenzaam en verlaten. Franse en Vlaamse componisten van eind 19de, begin 20ste eeuw worden afgewisseld met enkele hedendaagse werken van o.a. Lauridsen en Esenvalds.

Voor het concert ‘Les heures du soir’ werkt Koriolis samen met solisten van het pocket operagezelschap CloseOpera, concertpianist Frederik Martens en het Gentse Museum voor Schone Kunsten.

Na de geslaagde samenwerking met het Museum voor Schone Kunsten, ontvangen we ons publiek graag opnieuw in deze prachtige locatie. De muziek werd gekozen op basis van de lopende tentoonstelling “Verhaeren Verbeeld, de schrijver-criticus en de kunst van zijn tijd”.

Deze boeiende cross-over productie brengt concert, muziektheater en beeldende kunst samen, en laat je wegdromen tijdens een mooie cultuuravond!

Vrijdag 25 november 2016, Sint-Gillis-Waas

Sint-Pauluskerk Sint-Pauwels, Pastorijwegel, 9170 Sint-Gillis-Waas Info te verkrijgen bij Kiwani's Waasland Foto's zijn hier te vinden.

Zaterdag 26 november 2016, 18u, Museum voor Schone Kunsten, Gent

UITVERKOCHT!
Indien mogelijk kan je de voorstelling de 25e in Sint-Pauwels bijwonen.

Fernand Scribedreef 1, 9000 Gent
Tickets: €18 normaal tarief, €12 (-26j / +65j ), €8 (-12j)
Toegang tot de tentoonstelling vanaf 16 u. inbegrepen.
Tickets via info@koriolis.be of 0474/745 653 (na 20u)

In samenwerking met MSK, CloseOpera, Bruno De Canne (bariton), Laura Gils (sopraan) en Frederik Martens (piano). Foto's zijn hier te vinden.

affiche


Met de steun van


Mubart
Builthings

Reportage

Koriolis in beeld gebracht tijdens de generale repetitie, door Cultuur in beeld

Koriolis presenteert "Les heures du soir" from Cultuur In Beeld on Vimeo.